All events

Assembly Mobile

Main Stage (www.assembly.org)

Thursday

17:00 Opening ceremony (1 h)

Friday

01:30 GameDev compo (30 min)
02:00 GameDev compostudio (30 min)
18:30 Themed photo compo (15 min)
18:45 Graphics compo (15 min)
19:45 Listening music compo (45 min)
21:15 Real wild demo compo (30 min)
22:00 Short film compo (30 min)
23:15 Oldskool demo (30 min)

Saturday

00:15 Dance music compo (30 min)
13:00 Smash Melee final (1 h)
17:00 1k intro compo (30 min)
17:30 4k intro compo (30 min)
18:30 64k intro compo (30 min)
19:00 64k intro compostudio (30 min)
20:00 Demo compo (1 h)

Sunday

Utilities

Locationsassembly.orgAboutB/W