All events

Assembly Mobile

Speed run area (www.assembly.org)

Thursday

16:00 Speedrun: Crash Team Racing (1 h 5 min)
17:40 Speedrun: Yooka-Laylee (30 min)
18:10 Speedrun: Cuphead (50 min)
19:00 Speedrun: Tomb Raider 2 (1 h 20 min)

Friday

04:45 Speedrun: Sniper Elite V2 (1 h 25 min)
09:00 Speedrun: Titanfall 2 (1 h 50 min)
10:50 Speedrun: Katana Zero (35 min)
11:25 Speedrun: Hitman: Absolution (1 h 40 min)
13:05 Speedrun: Hollow Knight (1 h 55 min)
20:15 Speedrun: Crash Bash (2 h 10 min)
22:25 Speedrun: Celeste (1 h 10 min)

Saturday

02:10 Speedrun: Bounce Tales (20 min)
02:30 Speedrun: Pat & Mat (15 min)
02:45 Speedrun: Refunct (20 min)
03:05 Speedrun: Doom II (50 min)
03:55 Speedrun: DUSK (40 min)
04:35 Speedrun: Tomb Raider 3 (1 h 30 min)
07:00 Speedrun: Defy Gravity (30 min)
07:30 Speedrun: Zero-K (35 min)
08:05 Speedrun: Loom (40 min)
10:25 Speedrun: EarthBound (1 h 35 min)
13:05 Speedrun: Snake's Revenge (1 h 15 min)
14:20 Speedrun: DuckTales (20 min)
15:25 Speedrun: Metal Slug (25 min)
15:50 Speedrun: Metal Slug 2 (35 min)
16:25 Speedrun: Mega Man (35 min)
17:00 Speedrun: Mega Man 2 (45 min)
17:45 Speedrun: Gimmick! (25 min)

Utilities

Locationsassembly.orgAboutB/W