All events

Assembly Mobile

Big screen (www.assembly.org)

Thursday

21:00 GameDev compo (1 h)
22:00 GameDev compostudio (30 min)

Friday

15:00 Fast music compo (45 min)
15:45 Fast graphics compo (15 min)
16:30 Photo compo (15 min)
16:45 Photo compostudio (30 min)
17:15 Dance music compo (45 min)
18:30 Graphics compo (15 min)
18:45 Graphics compostudio (30 min)
19:15 Listening music compo (45 min)
21:15 Real wild demo compo (30 min)
21:45 Short Film compo (30 min)

Saturday

18:30 Oldskool demo (30 min)
20:00 1k intro compo (15 min)
20:15 1k intro compostudio (15 min)
20:30 4k intro compo (40 min)
21:10 4k intro compostudio (20 min)
22:00 64k intro compo (30 min)
22:30 64k intro compostudio (30 min)
23:00 Demo compo (1 h)

Sunday

00:00 Demo compostudio (45 min)

Utilities

Locationsassembly.orgAboutB/W